Over mij

Mijn naam is Carolien Reverdink. 
 Ik ben gediplomeerd ORUN 4 Instructeur,  Grand Prix amazone, 
Jurylid t/m Lichte Tour niveau/Kür op muziek en Bitfit Consultant. 
 Ik werk daarnaast als receptioniste bij Recticel in Kesteren. 


Hoe is het begonnen:
Van B t/m Grandprix

Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen met rijden. Al snel kreeg ik mijn eigen pony. 
Toen ik mijn pony Igor kreeg is het voor mijn gevoel echt begonnen. We werden geselecteerd voor de A-selectie van de KNF en we hebben diverse kampioenschappen behaald.

Daarna werd de overstap gemaakt naar de paarden en Jodokus (Michelangelo) was het eerste paard waarmee ik verder kwam dan de klasse Z2 dressuur. Met hem heb ik mijn eerste ervaring opgedaan in de Lichte Tour.

Ik heb meerdere paarden opgeleid tot en met Grand Prix. Met de paarden Port-au-Prince (Don Primaire) en Walk of Fame CHWR (Jazz) heb ik succesvol internationaal Lichte Tour gereden. Met The Ritz R&B (Rohdiamant) won ik meerdere kring-, regio- en Nederlandse titels waaronder Hippiade Kampioen klasse Z2 dressuur. We hebben succesvol Lichte Tour gereden met scores van ruim boven de 70%

Grand Prix:
 Port-au-Prince (Don Primaire) was klaar voor de Zware Tour maar werd vlak voor zijn Inter II start verkocht. Met Walk of Fame CHWR (Jazz) is het gelukt om de overstap te maken naar de Grand Prix. Mijn droomdoel. 

Instructeur:
Toen ik gevraagd werd om anderen te helpen met hun paard merkte ik dat ik heel veel voldoening haalde uit het lesgeven. Zodoende ben ik de Orun opleiding tot instructeur gaan doen. Daarnaast wil ik me blijven ontwikkelen en heb de cursus Sportfysiologie gevolgd bij Carolien Munsters. Het trainen met een hartslagmeter biedt veel extra
informatie en nieuwe inzichten!
De opleiding tot Professioneel Bitfit Consultant heb ik gevolgd bij ICPBC bij Natascha van Eijk. Met o.a. een 9 voor mijn casus heb ik mijn diploma gehaald.

Jureren:
Al vanaf het moment dat ik zelf reed wilde ik 'later' jurylid worden.
Inmiddels ben ik jurylid t/m Lichte Tour dressuur.

Trainers:
Van mijn ouders heb ik altijd de kans gekregen om te trainen bij goede trainers.  
De trainers die mij het meest gevormd hebben zijn: 
Leida Collins-Strijk, 
Alex van Silfhout en Adelinde Cornelissen. 

Nederland Kampioen met The Ritz R&B (Rohdiamant)